Uitvaartzorg Den Dolder heeft een nieuwe stagiaire

Annette

Bij deze stel ik u voor: Annette Verbruggen (38 jaar). U kunt ons de komende tijd veelvuldig als duo aan de slag zien!
Een coach belde: “Mag ik iemand naar je verwijzen? Ze zoekt een stage”. Dat vergt natuurlijk begeleidingstijd. Eigenlijk was ik al veel te druk…. Maar ik kén deze coach en zei zonder verder nadenken: “Doe maar, als jij haar aanbeveelt…..”
Zijn match klopt. Bij de kennismaking hadden we meteen een klik, zoals dat heet. Ze is vastbesloten om vanuit het onderwijs over te stappen naar mijn vak.
Haar vuurdoop: op één dag twee voorgesprekken, beide aangrijpend. Eerst waren we bij een erudiet en kunstzinnig echtpaar dat zich al decennia bekommert om een nu 103-jarige alleenstaande vrouw. Het leven van de “Juffrouw”, zoals ze deze dame altijd noemen, loopt nu ten einde. We maken er een intieme gebeurtenis van als het zo ver is.
Daarna gingen we op audiëntie bij een ernstig zieke vrouw op de IC van een groot ziekenhuis. Zij verwacht weer op te knappen maar wilde voor de zekerheid haar wensen met mij doornemen. Heel bijzondere, persoonlijke, ons ontroerende wensen. Haar zoon zat naast haar bed zich dapper te houden…..
Morgen beleeft ze haar eerste uitvaart met begrafenis, waar ze meteen haar handen uit de mouwen wil steken. Door haar instelling, gefocuste interesse en tactvolle bejegening neem ik haar vol vertrouwen overal mee naar toe!
Wilt u geheel vrijblijvend met ons kennismaken? We maken graag een afspraak.